Viditeľná tvár vášho úspechu

HOME OFFICE náš dnešný

Sú naše príbytky pripravené na HOME OFFICE - prácu z domu? Je dôležité sa zamyslieť a naplánovať si prostredie, ktoré Vám zabezpečí aktívne a nerušene vykonávať svoju prácu tak, aby mala minimálny negatívny dopad na Vaše fyzické aj duševné zdravie. Téma HOME OFFICE je pre väčšinu firiem nový fenomén, ktorý prináša častokrát vážny zásah do riadenia a vykonávania procesov. 

Zamestnávatelia budú požadovať rovnaký výkon ako doteraz, ale vedia zabezpečiť aj rovnako kvalitné pracovné prostredie ako v kancelárii? HOME OFFICE má svoje výhody, ale aj nevýhody a je viacero názorov na to či áno alebo nie.. Ak nás okolnosti donútia pracovať z domu čiastočne, alebo dokonca neustále, musíme sa zaoberať vybudovaním pracovného prostredia. Či už je to malý kútik v domácnosti, alebo väčšia pracovňa. Optimálne pracovné prostredie pre HOME OFFICE v sebe skrýva viacero faktorov, ale my v GOYART DESIGN uprednostňujeme ten najdôležitejší. Naše heslo znie: "Sedíme zdravo".  Téma ergonómie a zdravého sedenia je pre mnohých v dnešnej dobe dobre známa a súčasné kancelárie už dokážu aplikovať mnohé trendy a základy ergonómie na pracovisku. Zdravé sedenie je veľmi dôležité. Ale naozaj sedíme zdravo? V dobre vybavenej kancelárii možno áno, ale doma - za kuchynským stolom, alebo na jedálenskej stoličke sa nám to sotva podarí... Tam sa nám niekedy nedarí ani zdravo jesť, nie to ešte sedieť :-) O hlavných zásadách zdravého sedenia viac povie naše video.

Ak sedíte za počítačom pravidelne niekoľko hodín denne, rozhodne sa oplatí siahnuť po kvalitnej stoličke. Tá by okrem iného mala mať možnosť optimálne nastaviť výšku sedenia, polohovať sklon a tlak operadla, či nastaviť výšku a polohu opierok na ruky. Výhodou je nastaviteľná panvová opierka. Nemenej dôležitý je materiál sedadla a operadla. Od neho záleží, či sa budete potiť, alebo Vás bude stolička chladiť. Toto všetko a ešte viac poskytnú naše ergonomické kancelárske stoličky. Vyskúšajte ich. Vezmite si niektorú z nich priamo z nášho Showroomu, alebo si nakonfigurujte stoličku podľa Vašich predstáv od jedného z TOP svetových výrobcov ergonomických stoličiek - HERMAN MILLER. Modelové rady AERON, EMBODY, COSM, MIRRA II, VERUS, alebo SAYL Vám dokážu poskytnúť všetko, čo kvalitná ergonomická stolička má mať. Čerešnička na torte je 12- ročná záruka od výrobcu Herman Miller.

Páči sa vám produkt?
Chceli by ste o ňom vedieť viac?

Napíšte nám